Living Story Season 2

Az Anet bejelentette, hogy július 1-jével indul a Living Story második “évadja”.  Addig is élvezhetjük a jelenlegi Festival of the Four Winds tartalmakat, így mindenkinek lesz ideje megszerezni az achievementeket.

Festival of the Four Winds

A kínai megjelenés ünnepeként, egyrészt leszáll a Zephyr Sanctum, ahol újból lehet majd kereskedni és kihasználni az elemek erejét, valamint Queen Jennah is újra megnyitja a Crown Pavilion-t, így harcolhatunk a Queen’s Gauntlet-ben.

[NWH] és [SoD] együttműködés

A Season 2 indulása előtti költözésünkkor feltett szándékunk volt egy ütős, magyarokból álló WvW-s alakulat létrehozása a Piken Square-en. Ahogy a mondás is tartja: minden kezdet nehéz, de szerencsére, viszonylag rövid időn belül sikerült összetalálkoznunk a Successors of Dionysus [SoD] guilddel, akik nyitottak voltak a közös WvW-zésre.

Április 15-én jön az első Feature Pack

feature_pack

Az ArenaNet már tavaly év végén bejelentette, hogy készülőben van egy nagyobb frissítés csomag, ami nem hoz majd új történeti elemeket (living story) a játékba, csak a meglévő feature-ök, rendszerek javítását, egyensúlyozását, valamint teljesen új rendszerek bevezetését. A héten megtudhattuk, hogy az első Feature Pack-nek nevezett frissítés április 15-én érkezik meg a játékba, és annyi […]

Készülj a március 28-án induló tavaszi WvW bajnokságra

WvW season2

Március 28-án kezdődik és 9 héten át, május 30-ig tart majd a tavaszi WvW bajnokság, régebbi nevén a WvW Season 2. A második WvW bajnokság több dologban eltér majd a 2013 októberében indult Season 1-től, melyek közül elsőként kiemelendők a home szerver váltással kapcsolatos változások. Március 18-tól ugyanis jelentősen megdrágul a transfer a magasabb ratinggel […]

A PvP glory kivezetése

glory_kivezetes

Az Arenanet már februárban bejelentette, hogy a március 18-ra tervezett feature update keretében végleg eltávolítják a PvP jutalmazási rendszeréből a glory-t. Mivel a frissítésig már csak egy hét van hátra, érdemes lehet nekiállni elkölteni az eddig felhalmozódott glory-t. Akinek van glory boostere, mindenképp ajánlott elhasználni őket sPvP esetén, hiszen azok is kikerülnek a játékból.

Farewell Whiteside Ridge

Kedves WSR Közösség! Hosszas gondolkodást és mérlegelést követően úgy döntöttünk, hogy a Night Watchers Hun [NWH] a továbbiakban a Piken Square szerveren folytatja a játékot. Az elmúlt időszakban rengeteget tanulhattuk egymástól, sok sikeres és szép harcot tudhatunk magunk mögött. Ugyanakkor elérkezettnek látjuk az időt arra, hogy meglévő tudásunkat és tapasztalatainkat újabbakkal gazdagítsuk. Természetesen nem felejtjük […]

Kiszivárgott update lista

gw2_update

A pastebin.com oldalra néha sok és érdekes információ szokott felkerülni és itt bukkant rá egyik kedves tagunk, Wickie is a várható skill és trait update-ek listájára.

Megtartottuk az első Commander’s Day-t!

quaggan_commander

Február 1-én megrendezésre került Bloody Bren ötlete nyomán az első Commander’s Day guild eventünk.Az esemény lényege az volt, hogy a commander címmel nem rendelkező tagjaink is kipróbálhatták, milyen érzés egy mini-zerget összefogni és irányítani a WvW-s színtéren.

Közeleg az Edge of the Mists

A mai napon az ArenaNet közzétett egy videót és pár sort, amiből kiderül: ideje mindenkinek felkészülni, mivel Scarlet Aetherblade kalózait hamarosan egy időn és téren túli helyre, a varázslatos Edge of the Mists-be követhetjük.